Boef klapt uit de school over nieuwe vriendin en meer! ‘Louis Vuitton boeit haar niks’

Boef heeft al acht maanden een nieuwe vriendin. Dat laat de rapper weten in een interview met LINDA. En dat lijkt behoorlijk goed te gaan, want de twee hebben het zelfs al over kinderen gehad.

De rapper laat weten enorm blij te zijn met zijn nieuwe vlam, maar dat hij niet teveel over haar los wilt laten. Zeker aangezien zijn vorige relatie met Selma Omari, deels kapot ging door ‘invloed van de media’. ‘En ik wil het deze keer echt laten lukken’, aldus Boef.

‘Ik stapte op haar af’

Wel vertelt de rapper dat ze uit België komt, 21 jaar is en pedagogiek studeert. En hoe hij haar versiert heeft? ‘Ik zag haar zitten in een restaurant en ben op haar afgestapt. Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging‘, aldus de rapper.

Niet materialistisch

Al zwemt de rapper in het geld, dat zou zijn nieuwe vriendin niks interesseren. ‘Het leuke van haar is dat ze ook totaal niet materialistisch is. Als ik een mooi Louis Vuitton-schoentje voor haar koop, draagt ze ze wel, maar het boeit haar echt niet. Ze is geen carrièrevrouw, dat zou ook niet werken met mijn leven, maar ze wil wel gewoon haar eigen geld verdienen’, vertelt Boef.

Kinderwens

Ook onthult hij dat zijn vriendin niet kan wachten om kinderen te krijgen. Maar dat is voor de rapper nog een klein beetje te vroeg. ‘Omdat ik zeker wil weten dat wij voor altijd samenblijven, moeten we wat meer tijd nemen om te zorgen dat we er allebei helemaal klaar voor zijn‘, laat hij weten.

Bron: Telegraaf, LINDA, Instagram