Skip to main content

Boef dropt nieuwe bars, krijgt met Politie en hysterische fan te maken en meer


 
BOEF heeft een dagvaarding gekregen van het Openbaar Ministerie wat betekend dat hij voor de rechter moet verschijnen. Hij is vandaag in Tilburg gehoord over de beledigingen van agenten die hij via zijn vlogs geuit zou hebben. Dat laat het Openbaar Ministerie vandaag weten in een verklaring.

O.a. Nu.nl meldt dat BOEF aka Sofiane Boussaadia ook enkele gedragsaanwijzingen kreeg die hem moeten sturen in de wijze van omgang met politie en zijn berichten via sociale media. “Met de maatregel hopen we dat agenten ongestoord hun werk kunnen doen en bij kunnen dragen aan een veiliger Tilburg zonder openbare ordeverstoringen.” aldus het OM.

BOEF NIET WELKOM IN DORDRECHT:

Meer slecht nieuws voor BOEF want een optreden van hem in Bibelot, Dordrecht gaat zaterdag niet door. Het poppodium heeft het optreden om veiligheidsredenen geschrapt. Bibelot vindt namelijk dat hij zich in nieuwe video’s “beledigend en bedreigend uitlaat richting de politie”. Daarom is hij niet welkom op Avondtrek in Bibelot.

Directeur van Bibelot reageert: “Artiesten op ons podium mogen best discussie oproepen. Dat is eigen aan popcultuur.” Hij vindt dat hij de veiligheid van de bezoekers en medewerkers niet kan garanderen: “We hebben geen zin in een grimmige sfeer, mede omdat de doelgroep van dit evenement voor een groot deel uit 15- en 16-jarigen bestaat”

Leave a Reply