In een interview samen de met hoofdredacteur van Quote vertelt Boef meer over zijn plannen.

Zo vertelt Boef dat hij tijdens het uitgaan veel collega-rappers duizenden euro’s zien uitgeven tijdens het uitgaan, iets wat hij niet vindt kunnen: “Ik zie heel veel artiesten veel geld uitgeven aan flessen, met uitgaan. Dan praat je rustig over vierduizend euro op een avond. Dat vind ik écht, écht slecht. Kleren kopen is ook zonde. Die kun je niet naar een pandjeshuis brengen als je geen geld hebt.”

Daarnaast vertelt Boef in het interview dat hij minstens 5.500 euro verdient per optreden en ruim 80.000 euro per maand verdient. Hij is ook aan het kijken waar hij zijn geld in wil investeren: “Ik zat te kijken om een McDonalds te beginnen. Maar die investering is 150.000 tot twee ton.”

Ook geeft hij zelf aan in te zien dat hij acties niet altijd een positieve impact had op zijn fans: “Veel moeders zeiden het al, dat ik een slechte invloed heb. Wat lul je nou, zeikwijf, dacht ik dan. Maar op een gegeven moment, zag ik wel dat ze gelijk hadden. Ik kreeg foto’s toegestuurd van jonge jongens met jointjes in hun mond. Dan ga je wel beseffen dat dat niet de bedoeling kan zijn.”

Boef is erg druk en geeft ook aan weinig tijd te hebben voor zijn vriendin die daarom regelmatig moet huilen: “Als ik weer te veel tijd voor mijn vrienden heb. En geen tijd voor haar.”

Daarnaast zegt Boef vooral te houden van een vrouw met een stel hersenen: “Ik hou wel van een vrouw met een beetje hersens.”

Ook zijn hondje Guicci gaat lekker en dat maakt nogal wat andere rappers jaloers:

Bron: NRC