Bokser Félix Verdejo geeft zichzelf aan na bizarre moord op zwangere vriendin! (Beelden)

Enorm heftig nieuws uit Puerto Rico! Bokser Félix Verdejo heeft zich zondag overgegeven aan de federale politie, na de bizarre moord op zijn 27-jarige zwangere vriendin. Dat meldt de New York Times.

Volgens een federale klacht zou Verdejo zijn vriendin, Keishla Rodríguez Ortiz, hebben geïnjecteerd met een onbekende substantie. Vervolgens zou hij haar lichaam aan een blok hebben gebonden en haar van een brug hebben gegooid. Het lichaam van Ortiz spoelde zaterdag aan wal aan.

Mogelijke doodstraf

De New York Times laat weten dat Verdejo verschillende aanklachten staat te wachten, waaronder ontvoering met dood tot gevolg en het doden van een ongeboren kind. Mocht Verdejo veroordeeld worden, dan kan hij mogelijk de doodstraf krijgen.

Zorgen over gezin en carrière

De bokser was getrouwd en wilde volgens de New York Post niet dat zijn vrouw de baby zou krijgen. De moeder van Ortiz, Keila Ortiz, liet weten dat Verdejo zich zorgen maakte over zowel zijn gezin als zijn carrière. ‘Ik zei tegen haar:‘ Pas op, ’omdat hij haar al had bedreigd’, aldus Keila Ortiz.

Bekijk beelden van de arrestatie hieronder:

Bron: complex.com, YouTube