Bryan Roy weigert taakstraf! Haalt uit naar Rutte!

Bryan Roy heeft na zijn veroordeling weer van zich laten horen via Twitter. De oud-voetballer is donderdag veroordeeld voor zijn dreigende tweet gericht naar premiere Mark Rutte. Hij laat duidelijk merken dat hij zich hier niks van aantrekt.

Bryan Roy weigert taakstraf

Roy was zelf niet aanwezig bij de uitspraak maar heeft wel van zich laten horen. Hij laat duidelijk weten dat hij lak heeft aan de uitspraak. En stapt vervolgens weer naar Twitter.

‘Mark kan die hele taakstraf in z’n naad douwe”, tweette Roy. Bij de tweet deelt hij een screenshot over de vaccinatie.

Eerder dit jaar tweette hij op Twitter over premiere Rutte ‘Headshot krijgtie straks’. Donderdag werd Roy veroordeeld voor deze bedreiging tot een taakstraf van 80 uur en een maand voorwaardelijk voor het bedreigen van premier Mark Rutte.

Account op non-actief

Op woensdag had hij zijn account op non-actief gezet en riep hij zijn volgers op om hem te volgen via Telegram. Maar hij verscheen toch weer op Twitter. “Beste volgers, ik ben er weer!!!” met lach emoji’s.

Complottheorieën

“Het Openbaar Ministerie was er al bang voor dat Roy verder zou gaan met het verspreiden van ‘complottheorieën’. De voorwaardelijk straf is ook opgelegd omdat hij zich niet heeft gedistantieerd van zijn bedreiging en daarna weer in herhaling viel,” liet verslaggever Saskia Belleman van Telegraaf weten in de rechtbank.

Bekijk de tweet en alle info hieronder

Image

Bron: Twitter Voetbalzone