Burger-keten met brutale en onbeleefde service opent in Amsterdam!

Bij het uiteten gaan verwacht je los van het lekker eten ook een goede klantenservice. Bij Karen’s Diner zit dat toch een beetje anders. Hun concept is dat ze wel ‘great burgers’ hebben, maar wel ‘very rude service’.

Karen’s Diner

Bij Karen’s Diner zou je niet moeten verwachten dat je als klant als koning wordt behandeld. Ze schelden je uit wanneer je over dingen begint te zeuren. Zelfs als je je goed gedraagt wordt je ook uitgescholden. Zij vallen in elk geval wel erg op met hun apart concept van her draaien van een restaurant.

Hun motto spreekt voor zich: “Great Burgers & Very Rude Service”. Klanten maken geregeld TikTok filmpjes in het restaurant waarbij zij flink worden uitgescholden.

Amsterdam

Het concept kun je vinden in Manchester, Sheffield en nu zelfs Australië. Nu komt er ook in Amerika een filiaal, namelijk in Chicago en New York. Je mag je nu ook verheugen, omdat er zelfs in Amsterdam ook een filiaal komt. Het is nog niet duidelijk wanneer de deuren open zullen gaan in Amsterdam, maar dan heb je nu iets om naar uit te kijken.

Bekijk hieronder enkele filmpjes:

Bron: Youtube, SGXL, Instagram