Heb jij een nieuwe cap nodig? Geloof jij in je dromen? Durf je risico’s te nemen? En ben je ervan overtuigd dat je het gaat maken? Dan is het jonge merk ByRisqué het ideale merk voor jou!

Het merk ByRisqué, wat gewaagd/riskeren in het Frans betekent, is opgericht in 2016 en geïnspireerd door de Franse taal. Het merk wil accessoires creëren die een gevoel van luxe met zich meedragen. Ze willen producten op de markt brengen die comfortabel zitten, maar wel tijdens alle soorten gelegenheden gedragen kunnen worden. ByRisqué richt zich momenteel op de verkoop van hun caps/petten. De boodschap die de oprichters willen meegeven luidt als volgt: Als je een droom hebt en leuke stappen wilt maken, moet je ervoor gaan. Want als je geen risico’s durft te nemen, weet je nooit of je het zult redden.

De caps zijn in de kleuren Grey Spirit, Forest Brown, Salmon Oracle, Black Mystery, Green Shield, White Clouds en Blue Ocean verkrijgbaar. Veel artiesten in de Nederlandse Hip-hop scene en voetballers uit de Eredivisie hebben al een cap van ByRisqué. Denk hierbij aan Daley Sinkgraven, Dave Roelvink, Firstman, Henkie T en Chivv (SBMG). Latifah vindt de caps zelfs zo mooi dat ze er een item van heeft gemaakt in haar nieuwste vlog!

Wil jij ook een ByRisque cap? AXED mag binnenkort een paar caps weggeven dus houd de website en Facebookpagina in de gaten! Kan je echt niet wachten en wil je gelijk een cap hebben? Ga dan nu naar www.byrisque.com! De caps zijn ook verkrijgbaar bij Shoebas en Kelly’s Lelystad!

 Check hieronder beeldmateriaal van de caps en Latifah haar vlog:

image1