Cardi B door het stof om Thanksgiving-tweet: ‘Ik wilde niemand beledigen’

Cardi B Thanksgiving

Cardi B heeft haar excuses moeten aanbieden, nadat een tweet van haar over Thanksgiving voor een groot aantal boze reacties van fans had gezorgd. Ze bleek namelijk maar liefst 40 mensen op bezoek te hebben gehad tijdens de Amerikaanse feestdag.

Cardi liet zondag op Twitter weten dat ze 25 volwassenen en 12 kinderen op bezoek had. Dit terwijl de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten mensen hadden opgeroepen dit jaar Thanksgiving in een klein gezelschap te vieren vanwege de coronacrisis. Cardi kreeg dan ook een flinke storm van kritiek over zich heen.

De rapper kwam later op de dag met excuses: “Sorry, mijn fout, het was niet mijn bedoeling om mensen boos te maken. Ik had alleen mijn familie op bezoek, voor het eerst in een lange tijd. Het voelde zo goed en vrolijkte me op. Ik heb heel veel geld uitgegeven zodat iedereen getest kon worden, maar het was het waard. Ik wilde hier niemand mee beledigen.”

Niet iedereen accepteert haar excuses. Sommigen wijzen haar erop dat een negatieve test niet gelijk inhoud dat je gewoon weer in grote groepen bij elkaar kunt komen. Testen zijn slechts een momentopname en iemand kan het virus daarna alsnog ergens hebben opgelopen.

Check de tweet van Cardi B over Thanksgiving en enkele reacties hier:

Bron & beeld: RTL Boulevard, Essence