Female rapper Cardi B staat erom bekend geen filter te hebben. Met haar sprankelende persoonlijkheid en attitude laat Cardi B zien dat zij altijd zichzelf blijft. De ster heeft onlangs aangegeven een beter voorbeeld te zijn voor haar jongere fans. Helaas is Cardi hier nog niet in geslaagd. Haar laatste opmerking kan maar beter niet overgenomen worden door haar jongere publiek.

De ‘Bodak Yellow’ rapster werd onlangs in haar hotelkamer in Baltimore geïnterviewd door Rolling Stone. Tijdens het interview was Cardi aan het klagen over de zeep van het hotel, die haar ‘private part’ zou irriteren. Na een betere zeep gevonden te hebben en de douche ingesprongen te zijn was het voor de ster tijd om zich aan te kleden. Ze droeg een roze jumpsuit van Milano di Rouge, waar een patch op was gestikt met de tekst: Safe sex saves lives. Dit was een onderdeel van het anti- HIV initiatief waar de ontwerper aan meewerkte. Cardi B keek naar de patch en fronste. ”Meid, ik gebruik niet eens een condoom”.

Door deze uitspraak zijn veel mensen geshockt en laten zich uit over de riskante en vrijwel domme uitspraak van Cardi. Omdat zij veel invloed heeft op haar fans, neemt men het haar zeer kwalijk. Andere fans komen voor haar op en vinden dat de uitspraak acceptabel is omdat ze verloofd is met rapper Offset en dus gemeenschap heeft met èèn persoon. Wat men ook van Cardi B vindt, ze is tenminste wel eerlijk.

Respecteer je Cardi B’s eerlijkheid? Bekijk dan hier onder 10 dingen die je nog niet wist over de rapster: