Chantal Janzen in ‘r naakie betrapt door buren ”Gelukkig waren het Italianen”

Chantal Janzen is op vakantie in Italië, waarbij ze haar familie voor de grap wilde verassen. Chantal had het idee om ineens naakt tevoorschijn te springen, maar vergat hierbij even haar buren. Die konden dus kosteloos genieten van een naakte Janzen. Chantal deelde het grappige verhaal op haar Instagram story.

”Gelukkig waren het Italianen”

Chantal Janzen is ontsnapt naar een vakantie in Italië, omdat ze daar niet herkend wordt en dus lekker vrij kan zijn. Dat laatste leek ze echter iets te letterlijk te nemen, want de musicalster/presentatrice voelde zich iets te vrij. Zo vrij dat ze haar buren wist te vermaken met haar naakte verschijning. Chantal Janzen deelde het verhaal op haar Instagram Story, met een opvallende opmerking: ”Het zijn goddank Italianen”. Wat Chantal hier precies mee bedoeld, is niet bekend. De tekst werd namelijk gevold door een tekst in het Italiaans. Ze sloot de tekst af met ‘het is tijd om goedenavond te zeggen tijdens mijn

Bekijk de story en recente beelden van Chantal hieronder:

chantal janzen
Chantal Janzen gaat de mist in tijdens vakantie: 'Duo-penotti' | Show |  AD.nl

Dit is overigens niet de eerste keer dat Chantal uit de kleren gaat. Eerder ging ze ook naakt voor Internationale Vrouwendag. In haar laatste Youtube video heeft Chantal Janzen het over sportiviteit, haar relaties en meer.

Bekijk de video’s van Chantal Janzen hieronder

Bron, beeld: RTL Boulevard