Een ex-kok maakt nu een fortuin door fitnessfoto’s en video’s online te delen. Jem Wolfie uit Perth, West-Australië, heeft 2,5 miljoen volgers op Instagram en zegt dat ze tot $ 30.000 per dag kan verdienen om foto’s en video’s te verkopen op de abonnementssite OnlyFans.

Na het verlaten van de middelbare school en het volgen van een koksopleiding werd de 27-jarige chef kok. Uiteindelijk begon ze professioneel basketbal te spelen, in de Western Australia Basketball League (WABL). Maar dit stopte al gauw toen ze een ernstig knieletsel opliep. Tijdens haar revalidatie begon ze video’s online te plaatsen en haar populariteit steeg snel. Nu heeft ze een enorme hoeveelheid volgers online verzameld en deelt ze nog steeds regelmatig video’s van trucs voor basketbal. Ze verdient ook veel meer geld dan vroeger, dus misschien was die knieblessure toch niet zo heel erg.
“Ik begon veel workout video’s op Instagram te plaatsen, niet alleen om mezelf te motiveren om beter te worden en vaker te trainen, maar hopelijk om anderen te inspireren hetzelfde te doen.”

“Er zijn veel squats, ik weet wat mijn publiek wil zien, je kunt nooit een legday overslaan. “Ik had altijd al een fitness-chick kunnen zijn, maar ik moest opvallen en anders zijn, en ik was altijd gepassioneerd door basketbal, dus dat zou altijd deel uitmaken van mijn social media.”

Bekijk hier een compilatie van haar beste video’s: