De maandagochtend begint al goed met dit spannende nieuws: het lijkt er namelijk op dat Brody en Chloe een relatie hebben! Voor het geval dat je even een reminder nodig hebt: Chloe kennen we van ex on the beach, hier deed zij mee als verleidster. Brody was afgelopen seizoen te zien in Ex On The Beach Double Dutch.

Het zal voor velen geen verassing meer zijn, maar dit nieuws zijn we te weten gekomen door Michella Kox. Op Facebook deelde ze het volgende:

“EN VOLGENS MIJ HEBBEN WIJ EEN LIEFDES KOPPEL DAMES EM HEREN !!! DAT ZE SAMEN ZIJN IS EEN FEIT!!! HÈ IS THE KING OF THE HOUSE EN NU OOK V CLOE ✌️”

Bij deze tekst waren ook een paar foto’s te zien, waarvan vóóral twee screenshots erg interessant zijn. Er is te zien dan Brody en Chloe beide een foto hebben geplaatst in dezelfde setting. De auto én de locatie die beide sterren hebben getagd, zijn hetzelfde. Dit kan haast geen toeval zijn.

Bekijk hieronder het bewijs:

Chloe is laatst ook al volop in het nieuws geweest. Zij zou namelijk modellen hebben OPGELICHT. Bekijk de video hieronder

Bekijk hieronder het bewijs: