Cho verkoopt AFAS Live in één uurtje uit! Breekt Record Nationaal én Internationaal!

cho

Cho is terug live op het podium en heeft een groot record gebroken! Hij is de eerste hiphop artiest die een show in de pop zaal AFAS Live binnen een uur heeft uitverkocht.

Cho verkoopt AFAS Live in één uurtje uit

Dat is tot nu toe nog geen enkele andere hiphopartiest ooit zo snel gelukt. Zo meldt althans de organisatie aan RTL Boulevard. Cho zou twee shows in Paradiso moeten geven, maar deze werden verplaatst.

Breekt Record

Hij verkocht Paradiso met 3000 kaarten eerder deze maand binnen enkele minuten uit. Dat was ook een record voor Paradiso, nog niet eerder werd zo snel een hiphop show uitverkocht.

Deze shows werden verplaatst naar AFAS Live. Cho zal op 2 oktober één optreden geven. 2500 extra kaarten waren binnen een uur weg.

Cho Reageert

Cho reageerde met “Ik ben zo trots op mijzelf en ben mijn fans zo dankbaar! Dit is een jongensdroom voor mij die uitkomt. Ik kom uit Amsterdam Zuid-Oost en om dan een uitverkochte show in de AFAS Live te kunnen geven, is echt met geen woord te beschrijven’,

‘Ik ben zo trots op mijzelf en ben mijn fans zo dankbaar! Ik ga er met mijn band een spectaculaire show van maken en kan niet wachten op 2 oktober.’

Beelden hieronder:

Bron: Instagram RTL Boulevard