Conor McGregor geeft vechtinstructies aan zijn zoontje (Beelden)

Nadat zijn zoontje van drie ruzie kreeg met een ander kind besloot Conor McGregor hem vechtinstructies te geven in het geval dat het nog eens gebeurd. De video veroorzaakt veel ophef.

“Mik op de mond en de neus!”

De vechter is gezellig op vakantie met zijn familie in Dubai. Hij met zijn zoontje op het strand toen zijn kleine ruzie kreeg met een ander kind. Op zijn Instagram pagina deelde Conor een video waarin hij zijn zoontje leert wat hij moet doen als hij geslagen wordt. “Heeft hij je geraakt? Waar heeft hij je geraakt? Ga hem op z’n gezicht slaan. Mik op de mond en de neus, champ.” luidt het bij de Ierse kooivechter.

Kinderpsycholoog

De video krijgt heel wat ophef. Veel van Conor zijn fans vinden het stoer hoe hij zijn zoontje tips geeft, maar ook veel fans geven de nodige kritiek. Kinderpsycholoog Tischa Neve vindt het geen manier van verstandig opvoeden en begrijpt de negatieve reacties helemaal. Volgens haar moet je kinderen juist meegeven dat ruzies opgelost kunnen worden zonder geweld. Als je ze van jongsafaan leert om te slaan, nemen ze dat mee naar later.

Bekijk het filmpje van Conor en zijn zoontje hieronder

Bron: AD