Conor McGregor zorgt met tweets wéér voor ophef: ‘Als jij doodgaat vier ik feest’

Conor McGregor zal voorlopig niet meer verschijnen in de ring, bij zijn vorige competitie raakte hij namelijk gewond aan zijn been. De bokser spendeert dus veel tijd op Sociale media, waar hij een hoop rake klappen uitdeelt in zijn tweets.

MTV-gala

Conor McGregor vertoonde eerder deze maand al erg ‘apart’ gedrag tijdens MTV-gala. De bokser wilde op de foto met rapper Machine Gun Kelly, maar die wilde zelf niet op de foto op dat moment. Waarna Conor boos werd en een drankje in het gezicht van de rapper gooide.

Conor vs Khabib

Het begon allemaal bij een tweet over zijn rivaal Khabib Nurmagomedov. McGregor reageerde op een tweet, waarin stond dat Khabib er geen problemen mee had dat een vrouw in elkaar geslagen werd door een groepje mannen uit Dagestan (waar Khabib ook vandaan komt). Daarbij schreef McGregor: “Hij is stinkende inteelt.”

Ook Ali Abdelaziz, vriend en manager van Khabib, zag de tweets van Conor langskomen en was het al snel zat. “Hier gaan we weer nationaliteiten en geloofsovertuigingen beledigingen, ik droom ervan om jou in het echt tegen te komen.” Waarop Conor reageerde: “Als jij doodgaat vier ik feest.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Twitter