Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn al jarenlang de 2 beste voetballers ter wereld. Jarenlang speelden ze tegen elkaar, Real Madrid tegen FC Barcelona was automatisch Ronaldo tegen Messi. De rivalenwedstrijd tussen de 2 allergrootste is ten einde gekomen afgelopen zomer, want Ronaldo vertrok naar Juventus. Als het aan Ronaldo ligt niet voor lang meer, want hij wil dat Messi naar Italië komt.

‘’Ik mis Messi niet. Ik heb in Engeland, Spanje, Italië en Portugal gespeeld, hij is nog steeds in Spanje. Misschien heeft hij meer nodig. Het zou fantastisch zijn als hij naar Italië komt en net als ik de uitdaging aangaat. Maar als hij gelukkig is bij Barca, respecteer ik dat.’’

De Portugese superster heeft het uitstekend naar zijn zin bij de Italiaanse grootmacht. ‘’Ik ben hier erg gelukkig. De stad is heel mooi, de fans zijn aardig en Juventus is een fantastische club die heel goed georganiseerd is. Ik weet voor 100 procent zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt.’’

Cristiano Ronaldo is heel erg complimenteus over zijn nieuwe team. ‘’Dit is het beste team waarin ik ooit heb gespeeld. Deze ploeg voelt als een hecht team. Dat is anders dan bij andere clubs, waar sommige spelers zich verheven voelden boven anderen. Hier is iedereen heel bescheiden. Als Mario Mandzukic of Paulo Dybala een keer niet scoort, zul je zien dat ze toch blij zijn. Dat is prachtig.’’

Hieronder vertellen voetballers of ze Ronaldo of Messi beter vinden. Check het: