De verkrachtingszaak tegen Cristiano Ronaldo wordt steeds spannender, nu de Amerikaanse autoriteiten Ronaldo hebben gevraagd om DNA-materiaal. Het verzoek is inmiddels al gestuurd naar de justitie in Turijn.

De Amerikaanse autoriteiten willen testen of de DNA van Ronaldo overeenkomt met het materiaal dat op de jurk van Kathryn Mayorga is gevonden. Ronaldo zou haar in 2009 hebben verkracht. Mayorga heeft in september opnieuw aangifte gedaan van verkrachting. Ze had in 2009 al aangifte gedaan, maar toen kon ze niet zeggen waar het gebeurde en door wie.  Dat komt doordat ze 375.000 zwijggeld had betaald. Ze werd wel medisch onderzocht. Cristiano Ronaldo blijft stellig ontkennen en blijft volhouden dat de seks met wederzijdse toestemming was.

Ronaldo zegt zich geen enkele zorgen te maken: “De wetenschap dat mijn geweten schoon is, stelt me in staat elk onderzoek in alle rust af te wachten.”

Bij de Telegraaf hebben ze het er over gehad. Volgens hun kan hij levenslang krijgen als bewezen word dat hij Mayorga verkracht heeft. Bekijk het hieronder:

Bron: NOS