Cristiano Ronaldo baalt van de gang van zaken bij zijn club en eist aankopen bij het bestuur. De club staat 4e in de competitie en heeft al 14 punten achterstand op Barcelona. Dus levert de aanvaller een verlanglijstje met aan- en verkopen in bij de Spaanse club volgens Diaro Gol.

Ronaldo heeft het vooral gemunt op de keepers en zou Casilla en Keylor Navas niet goed genoeg vinden. De Spaanse club moet dus op zoek naar 2 nieuwe keepers. Atletico Bilbao keeper Kepa Arrizabalaga wordt al een tijdje aan Real gelinkt, maar de Portugees denkt meer aan een keeper als Thibaut Courtois of David de Gea.

Eerder dit seizoen was Cristiano niet te spreken over het vertrek van Pepe. De verdediging moet nog steeds verbeterd worden volgens de aanvaller. Sergio Ramos en Dani Carvajal zijn oke, maar hun vervangers (Jesus Vallejo en Nacho) zijn niet goed genoeg.

Opvallend genoeg is de spits wel helemaal tevreden over het middenveld en de aanval. Hoewel hij naast Pepe ook James en Morata vermeldde als (super)subs eerder dit seizoen zijn Harry Kane, Paulo Dybala en Mauro Icardi, die wel eens aan Real Madrid worden gelinkt, niet noodzakelijk.

Bekijk hieronder Touzani bij Ronaldo thuis: