Skip to main content

DaBaby is momenteel een veelbesproken rapper. Hij heeft veel hits op zijn naam staan en was ook recent in het nieuws vanwege zijn relatie met zangeres Dani Leigh en een homofobische uitspraak. De rapper heeft super veel fans en daar waren we allemaal weer getuige van toen hij arriveerde in bij het hotel waar hij verbleef.

Fan

Er stond een onwijs grote groep fans hem op te wachten, waarvan het merendeel vrouw was. Naast zijn muziek, zijn een hoop vrouwen ook erg gecharmeerd van zijn voorkomen en gooien zich regelmatig aan zijn voeten. Een fan die DaBaby zelf wel zag zitten, hoefde er echter niets van te weten!

Kusje

Vorige week probeerde een random fan collega rapper Quavo van de rapgroep Migos te kussen. Deze week dacht DaBaby even eenzelfde soort kunstje uit te halen, maar dat ging net even anders. De North Carolina native voelde zich blijkbaar erg aangetrokken tot een van de dames die hem stond op te wachten bij het hotel waar hij verbleef.

DaBaby

In de foto’s en video hieronder kun je het hilarische moment waarop de superster wordt ontweken door zijn fan terugzien. DaBaby probeert namelijk een dame vol op haar mond te zoenen, maar ze draait direct haar hoofd en laat hem lekker hangen. De lippen van de rapper die hij in het luchtledige tuit zijn echt heel grappig om te zien. Zoals we van hem gewend zijn heeft hij ook hier natuurlijk weer een mening over. Nadat hij de video zag zei hij dat het allemaal onzin was. Hij schreef op social media: “Who be making this [cap] ass shit up bruh?”. Als je hem moet geloven liegen onze eigen ogen blijkbaar. Check het zelf maar hieronder.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram

Leave a Reply