Daily Paper opent prachtige Flagship store in Londen! (Beelden)

daily paper londen

Het Amsterdamse mode merk Daily Paper blijft keihard gaan. Vorig jaar openden ze een flagship store in New York en nu is Londen aan de beurt.

Daily Paper in Londen

Daily Paper opende in 2018 al een pop-up store in de Engelse hoofdstad. Maar nu gaan ze dus voor een volledige winkel in het Soho-gebied.

Flagship store

Het merk meldt: “Daily Paper LDN Flagship Store is nu open! Ontdek onze winkel met meer dan 200 m² winkelruimte, uitgerust met twee verdiepingen – met voldoende ruimte voor potentiële gemeenschapsevenementen en bijeenkomsten.

Ontdek functies zoals ons op maat gemaakte vloermozaïek, een walnoten trap, recyclebare meubels, op maat ontworpen paspoppen en Nederlandse interieurinvloeden. Ruimtelijke transformaties omvatten ook een volledige raamgevel, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. Met behoud van bestaande bouwkenmerken zoals de bakstenen muur, gezien aan de buitenkant van de benedenverdieping.

We heten je welkom om langs te komen en de ruimte te zegenen. Adres: 14-16 Great Pulteney St, Londen W1F 9ND Openingstijden Maandag – zaterdag: 11.00 – 19.00 uur Zondag: 12.00 – 18.00 uur

Bekijk alle beelden van de Daily Paper LDN store hieronder: