Skip to main content

Een model in de Verenigde Staten had een hele bijzondere meisjesdroom. Veel jonge meiden dromen er misschien van om astronaut te worden, prinses Elsa of een verpleegster. Deze dame droomde er vanaf kleins af aan al van om de grootste borsten van het land te hebben. De 33-jarige Cubaans-Amerikaanse Neyleen Ashley laat al sinds haar achttiende haar borsten vergroten.

Op Instagram heeft ze 2,5 miljoen volgers en krijgt ze per post tot wel 1000 euro betaald. Ze vertelt dat ze altijd al de grootste borsten in Amerika wilde hebben. Als jong meisje propte ze haar bh vol papier en droeg ze dubbele push-up bh’s Toen ze 18 werd mocht ze eindelijk onder het mes voor haar eerste echte borstvergroting.

Model grootste borsten VS

Na de eerste operatie op haar achttiende volgde er nog twee vergrotingen. In totaal gaf ze wel 15.000 euro uit aan deze ingrepen. Uiteindelijk bereikte ze haar droom en had ze de grootste omvang borsten die is toegestaan in de Verenigde Staten. Haar H-cup bleek alleen niet de droom die ze dacht.

Migraine en spanning

Het model kreeg de laatste jaren veel last van vervelende bijwerkingen. “Ik heb al een tijdje vreselijke migraine, maar de afgelopen drie jaar is het erger geworden,” zei ze. “Ik heb bijna dagelijks last van spanning in mijn bovenste schouders en pezen en het voelt alsof mijn nek en schouders worden uitgerekt. Bovendien belemmeren mijn borstimplantaten me bij het hardlopen en sporten. Ik overweeg om ze helemaal te verwijderen en te kiezen voor een vettransplantatie of een kleiner implantaat.”

“Meerdere artsen hebben me verteld dat dit een aanzienlijke chirurgische ingreep zou zijn waarbij veel weefsel verwijderd zou moeten worden en waarbij littekens zichtbaar zouden worden,” vertelt het model. “Mijn verhaal is een waarschuwing voor de risico’s van onder het mes gaan om cosmetische redenen.”

Bekijk hier de video

model
model
model

Bron: Instagram