Dame wordt opgelicht met peperdure schoenen op Vinted! Gaat viraal!

Dame opgelicht

Denk je een andere inkomstenbron te vinden via Vinted, wordt je opgelicht. Het overkwam  TikTokker Hellothisisjoy. Ze deelt haar verhaal en gaat viraal.

Nep-mail

De dame zou een paar peperdure schoenen op de Vinted app hebben gedeeld om te verkopen. De koper zou beelden willen hebben van de schoenen, maar die optie is nog niet beschikbaar op de app. De communicatie en betaling loopt normaliter via Vinted. De verkoopster nam het hef in eigen handen en besloot om buiten de app om een video te sturen naar een e-mailadres. Dit bleek echter een ‘nep-mail’ te zijn.

Opgelicht

Het moment dat de TikTokker de mail had gestuurd, kreeg ze phishing mail met een nep verzendlabel en dat de betaling was voldaan. De verkoopster heeft nog niet niet door dat ze werd opgelicht. Het kwartje is inmiddels gevallen en ze heeft acties ondernomen.

Ze zou zelfs de man willen confronteren en naar Breda zijn afgereisd. Alleen is dit niet duidelijk hoe dit is afgelopen. De video is viraal gegaan. De dame wilt mensen dan ook waarschuwen. Dit lijkt een truc te zijn om gratis te shoppen via de app. Inmiddels zijn de schoenen weer onderweg naar de eigenaar.

Bekijk de beelden hier

Bron: VKmag