Dave Roelvink moet Ikea kast in elkaar zetten voor vriendin, Wordt helemaal gek

Dave Roelvink deelde het hilarische monteerproces van een IKEA kast. De 27-jarige DJ en mediapersoonlijkheid noemt het een ware ‘trip’.

Nog meer zijn best doen

In de Instagram Stories laat Dave weten nog meer zijn best te willen doen voor Jazzlyn. ‘Zo lang ze mijn kind draagt wil ik nog meer mijn best doen en liever voor haar zijn’, zegt hij in de stories. Dat goeie gedrag is begonnen bij het in elkaar zetten van een IKEA kast.

IKEA kast

Op zijn Instagram Stories laat Dave Roelvink de grote zakken met schroeven zien. “Ik denk dat ze de kast heeft gevonden met de meeste onderdelen van de hele Ikea, gap. Er ligt een heel bos hiero.”, vertelt hij in ongeloof.

Een ‘trip’

Het monteerproces noemt Roelvink een ‘trip’. Zo vertelt hij: ‘Het lijkt wel een puzzel van duizend stukjes. Het houdt maar niet op’. Dave is maar liefst drie uur bezig geweest met het monteren van zijn gloednieuwe IKEA kast voor zijn vriendin Jazzlyn.

Met trots deelt hij de in elkaar gezette kast op Instagram en stelt hij de belangrijkste vraag aan Jazzlyn, “Blij?”. Waarop een trotste Jazzlyn antwoord: “Heel blij schat, we zijn weer lekker bezig.” “Tijd voor avondeten.”, sluit een voldane Dave af.

Bekijk de beelden van ‘de trip’ hieronder:

Bron: Instagram