Davina Michelle laat haar gigantische luxe villa zien!

davina michelle huis

Davina Michelle’s zangcarrière is een groot succes. De gigantische luxe villa van de 25-jarige is daar één van de grote bewijzen van.

Gigantische luxe villa Davina Michelle

De Luxe villa van Davina is wel 429 vierkante meter en is daarmee gigantisch te noemen. In totaal zijn er 11 kamers, waarvan 7 slaapkamers en 3 badkamers. De villa staat in Capelle aan den IJssel en heeft naast de gigantische vierkante meters ook nog eens een enorme achtertuin.

Indeling gigantische luxe villa

Aan de binnenkant van het huis zijn diverse inbouwapparaten en een inpandige garage voor twee auto’s te vinden die uiteraard inbegrepen zitten bij de vraagprijs van 1.190.000 euro.

Ook de keuken is onwijs groot, waardoor er genoeg mensen in passen. Er is zelfs een bar aanwezig in de keuken, zodat vrienden en familie altijd gezellig kunnen aanschuiven. De woonkamer stelt ook niet teleur, hier is er namelijk een enorme openhaard te vinden waar Davina zich lekker warm kan houden tijdens de koude winteravonden. Maar het mooiste aan het huis blijft het gigantische dakterras, waar Davina als ze haar achtertuin zat is lekker tot rust kan komen op hoogte.

Bekijk de beelden van de gigantische villa hieronder:

Binnenkijken in de waanzinnige villa van zangeres Davina Michelle
davina michelle villa luxe (1)

Bron: Man-man, BekendeBuren