Defano Holwijn TV Avondklok flopt met kijkcijfers! Krijgt wél goede recensies!

Defano Holwijn heeft eindelijk zijn TV debuut mogen maken als presentator van een Late Night show. Zijn succesvolle Insta show FC Avondklok werd éénmalig een TV show.

Recensies

Nu is er goed en slecht nieuws over de show. Het goede nieuws: De meeste kijkers reageren tevreden en zien in Defano een toekomstig TV presentator. De recensies zijn ook lovend: “Geef Defano meer ruimte op TV! Dit smaakt naar meer!” zo kopt NRC.

Kijkcijfers TV Avondklok

Het slechte nieuws: de kijkcijfers zijn bekend en deze zijn niet best. Mediacourant meldt dat slechts 1,1 procent van de TV kijkers op dat moment keken naar TV Avondklok.

“TV Avondklok wist gisteren om half negen slechts 56.000 kijkers te boeien. Défano scoort maar liefst 73 procent onder het laatste weekgemiddelde van NPO 3. Het programma dat voor hem te zien was, First Dates, trok maar liefst vier keer zo veel kijkers: 226.000.”, aldus het media blog dat de cijfers publiceerde.

Defano zelf reageerde op Instagram en bedankte iedereen: Het komt niet vaak voor, maar.. weet niet wat ik moet zeggen. Bedankt voor al jullie liefde en energie. 🤎

Bekijk hieronder een fragment uit TV Avondklok en de posts van Defano:

Kijk hieronder TV Avondklok terug:

Bron: Twitter, Instagram, Mediacourant, BNN