Dennis Schouten onthult alles over gewelddadige overval thuis

In de nieuwe aflevering van Roddelpraat onhult Dennis Schouten dat hij thuis overvallen is, mét geweld. Het ging er zo heftig aan toe dat ook de politie is gekomen.

Overval Dennis Schouten

De overval gebeurde in het ouderlijk huis van Dennis. Blijkbaar was er een dame die heel graag met Dennis wou spreken. Toen hij de deur opendeed werd de deur in getrapt en werd er een steen door de ramen hebben gegooid. Dennis’ vader was gelijk alert en kwam kijken wat er gaande was. Gelukkig had hij alles gehoord en was hij op tijd, zo kon hij zo snel mogelijk de politie verwittigen.

4 daders

Achteraf bleek dat vlak voor de overval de dame in kwestie een pistool tegen haar hoofd kreeg en contact moest leggen met Dennis. De daders hadden het zeker persoonlijk op Dennis gemunt en wouden hem een kopje kleiner maken. In totaal waren er vier daders. En zware straffen hebben ze ook niet gekregen want twee ervan zijn vrij gesproken. De andere twee zijn er mild van afgekomen met een taakstraf. Hieronder vind je de volledige aflevering van Roddelpraat waar Dennis Schouten het volledige verhaal vertelt aan Jan Roos.

Bekijk het stukje hier vanaf 31:55

Bron en afbeelding: Roddelpraat, AD