Deze enorm luxe villa met nachtclub in Vinkeveen staat nu te koop! (Beelden)

Op zoek naar een nieuw huis waar je ongestoord kunt feesten? Dan is deze Vinkeveense villa misschien wel iets voor jou! Niet alleen heeft het enorm luxe huis een eigen nachtclub, je krijgt er ook nog een privé-strand bij! Maar daarvoor moet je wel diep in je portemonnee graven.

De gigantische villa is volgens de makelaar een “nieuw luxe paleis aan het meer”. En een paleis is het zeker; met een woonoppervlak van 1100 m², gigantische tuinen en een fantastisch uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

Home-theater en sportschool

Maar er is nog véél meer. Zo heeft de villa maar liefst 12 slaapkamers, twee barren, een home-theater, twee keukens, een sportschool, een gigantisch aquarium, een parkeerplaats voor zo’n 30 (!) auto’s en een atletiekbaan.

Nachtclub en privé-strand

Als kers op de taart vind je ook nog twee professionele opnamestudio’s, een buitenzwembad en een echte nachtclub. En als extraatje krijg je er ook nog een privé-strand van zo’n 40 meter bij.

Zakenpartner van Drake

De eigenaar van het huis zou Sahab Nissan zijn, niemand minder dan de zakenpartner van Drake. Nissan kwam in de jaren 70 als vluchteling uit Irak naar Nederland en heeft zich dus flink omhoog gewerkt. Respect!

Denk je nou: dat is wel wat voor mij! Dan moet je wel je bankrekening (de aankomende jaren) plunderen. De villa kost namelijk zo’n €17.500.000. Nog even doorsparen dus…

Bekijk de luxe villa op onderstaande beelden:

Bron: Sotheby’s

Lees ook: