Een man uit Australië heeft maar liefst veertien uur onder het bed van zijn scharrel gelegen. Haar vriend kwam thuis, hij dook onder het bed en kon geen kant meer op.

De man, genaamd Kane, vertelde het verhaal op de Australische radio. Hij was al een tijdje aan het chatten met de vrouw. De vrouw had een profielfoto met een man, maar toen Kane daar naar vroeg begon de vrouw vaag te doen. Ze vertelde dat de relatie al een tijdje uit was. “Dat vond ik wel een beetje raar”, zegt Kane.

“We bleven praten voor een paar dagen en uiteindelijk nodigde ze me bij haar thuis uit”, vertelt hij. Toen Kane aan kwam rijden kreeg hij specifieke parkeerinstructies van de vrouw. “Toen ging er wel een lampje bij me branden”. De vrouw zei dat ze bang was dat haar buren vragen gingen stellen.

Niet lang daarna belandden de twee samen in bed. Plots hoorden ze geluiden van beneden. “Ze flipte, sprong van me af en begon rond te rennen. Ze zei: “Ga door de achterdeur, snel!’ Ondertussen probeerde ik mijn kleren te vinden.”

Uiteindelijk had de man geen tijd meer om naar de achterdeur te rennen en dook hij snel onder het bed. “Ik dacht dat ik wel weg kon sluipen als hij zou gaan douchen, maar hij ging direct op bed liggen. Ik kon nergens heen.”

Omdat Kane bang was dat hij ging snurken bleef hij wakker. Hij hoorde ook geen geluiden en wist niet of de man sliep of niet. Hij wilde de relatie niet kapot maken. Uiteindelijk heeft de man meer dan veertien uur in bed gelegen, hij lag er van 20.00 uur ’s avonds tot 10.00 uur  ’s morgens. Toen hij eenmaal was vertrokken kon Kane eindelijk gaan. De vrouw heeft hem zonder toelichting overal op geblokkeerd en de twee hebben elkaar nooit meer gesproken.

In het programma ‘Wie is de Sjaak?’ moest Tessa voor 250 euro haar vriend overtuigen dat ze is vreedgegaan met Rick Brandsteder. Check het hieronder: