Dit is het superluxe huis van Davy Klaassen in Amsterdam twv 3 miljoen

huis van Davy Klaassen

Davy Klaassen kwam afgelopen zomer voor een bedrag van maximaal 14 miljoen euro over van Werder Bremen naar zijn oude club Ajax. Daarvoor moest de middenvelder flink wat salaris inleveren. Toch verdient hij nog genoeg, zo blijkt wel uit het huis dat Davy Klaassen in Amsterdam kocht.

Klaassen vertrok in 2017 uit Amsterdam voor een avontuur bij Everton. Dit liep uit op een teleurstelling, waarna hij een jaar later bij Werder Bremen terecht kwam. Daar bloeide hij weer op en deze zomer haalde Ajax hem terug naar Amsterdam.

Onlangs zijn mislukte avontuur in engeland, wist de aanvoerder van de Amsterdammers zijn bankrekening toch aardig te spekken, zo blijkt wel uit het huis dat hij bij terugkeer in Amsterdam kocht. Hij legde zo’n 2,8 miljoen euro neer voor luxe townhouse op loopafstand van het Concertgebouw, dat hij helemaal met eigen geld financieerde.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 258 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen, en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Een parkeerplek voor twee auto’s was bij de prijs inbegrepen.

Neem hier een kijkje in het huis van Davy Klaassen:

huis van Davy Klaassen amsterdam
huis Davy Klaassen
huis Davy Klaassen

Bron & beeld: Bekendeburen

Lees ook: