Géén standaard kerst vieren dit jaar? Rapper Donnie laat zien hoe in eigen kerstdiner programma!

De Kerstdagen komen er weer aan, gezellig met de hele familie vieren met cadeaus, kerstmuziek en een traditioneel kerstdiner. Maar uit onderzoek blijkt dat jongeren in 2021 het kerstfeest op de traditionele manier vieren minder belangrijk vinden. Rapper/Entertainer Donnie speelt daar op in met zijn eigen kerstprogramma ‘Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner’, in samenwerking met Pepsi MAX en XITE!

Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner

 Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner
Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner

De onafhankelijke researchpartij PACT heeft in opdracht van Pepsi MAX het research gedaan en daaruit is gebleken dat Gen Z alles rondom kerst, zoals cadeaus en kerstmuziek, minder belangrijk vindt. “Het gaat hen om een goede sfeer en het samenzijn met familie en vrienden. Daarnaast vindt Gen Z een traditioneel kerstdiner met familie passé. Ze zoeken liever entertainment op buiten de deur en vieren kerst uiteindelijk toch liever met vrienden dan met familie.”

De cijfers: Meer dan 25% van de deelnemers wil graag af van de traditionele kerstgerechten. Een kwart viert kerst liever met vrienden dan met familie. Meer dan de helft zou graag cocktails (62%), een privé chef (35%) of eten uit verschillende keukens (31%) willen.

Sociaal contact en het openstaan voor verandering is voor de jongeren dus het belangrijkste, en dat geldt ook voor de manier waarop ze de feestdagen willen invullen.

Pepsi MAX en XITE hebben naar de jongeren geluisterd en willen aan Gen Z een kerst geven die allesbehalve traditioneel is! Ze bundelen hun krachten samen met rapper Donnie voor een verse eigenwijze kerstdiner ervaring!

Donnie als Chef-kok

 Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner
Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner

Tijdens Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner zal Donnie zelf een kerstdiner bereiden: een uniek 3-gangendiner met als secret ingredient:.. Pepsi MAX! Verwacht dus een alles behalve “average” maaltijd.

Donnie’s hoofdgerecht zal Cola Kip zijn, en het dessert een sorbet/roomijs van cola in Pepsi MAX stijl. De recepten van Donnie’s gerechten zullen ook bekend worden gemaakt, zodat iedereen zelf zo een refreshed kerstdiner kan maken thuis.

Er zijn drie winnaars uit een win-actie op Instagram uitgekozen om aan tafel plaats te mogen nemen. Ze mogen elk 1 persoon meenemen om samen van Donnie’s gerechten te mogen genieten.

Donnie zal zelf voor nog meer sfeer zorgen met zijn X-Mas Top 3! Hij zal de kerst hits bekend maken waar hij lekker op gaat (verwacht daarbij zeker niet de welbekende kerstliedjes van Mariah Carey of Wham). Tijdens het programma zal Donnie verschillende vragen over de feestdag beantwoorden en gaat hij kort in gesprek met de gasten.

De unieke kerstshow ‘Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner’ check je eerste kerstdag 25 december vanaf 18:00 op XITE!!

Je kan de show ook HIER terugkijken!

Bekijk hieronder de preview:

Disclaimer: Het diner en de opnames zijn uiteraard onder Covid richtlijnen geproduceerd.