Doutzen Kroes fel tegen prik “Ze gaan mij niet dwingen!” Krijgt Kritiek en Lof!

Doutzen Kroes is na maanden afwezigheid terug op social media en heeft opnieuw kritische woorden voor het beleid en alle virus maatregelen. Ze schrijft dat ze geen prik neemt en zich nergens toe laat dwingen.

Doutzen fel tegen prik

Doutzen over de maatregelen vanaf 25 september: „Ik kan niet langer wegkijken van al het onrecht dat voor onze neus plaatsvindt. Het was erg vredig zonder social media de afgelopen maanden, een deel van me wilde in mijn familiebubbel vluchten en alles aan het geloof overlaten. Dat deel van me gelooft in de kracht van het bewuste, en dat alles wat je aandacht geeft zal groeien.

Dus probeerde ik het negatieve te negeren en me te richten op het positieve. Maar op dit punt kan ik niet meer wegkijken van al het onrecht dat voor onze neus plaatsvindt. Ook al trillen mijn handen terwijl ik dit schrijf, heb ik besloten dat het tijd is om moed boven comfort te verkiezen, en mijn waarheid te spreken.”

„Ik laat me niet dwingen om me te vaccineren. Ik laat me niet dwingen om mijn gezondheid te bewijzen om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Ik accepteer geen uitsluiting op basis van medische gegevens.”

Kritiek en Liefde

Hoewel Doutzen kritiek krijgt, zijn er ook lovende reacties. Enkele reacties: “kan me zo ergeren aan types als doutzen die hun egoïstische keuze om zich niet te laten vaccineren verschuilen achter een façade van “peace and love” en “positieve vibes” i just hate it..

O.a. Tim Douwsma, Lieke van Lexmond enman Sunnery James steunen haar. Ook Thierry Baudet reageert: „Fantastisch gesproken!”.

Bron: Instagram, Twitter