Doutzen Kroes onder vuur na filmpje, Biedt excuses aan

Doutzen Kroes

Een filmpje van Doutzen Kroes zorgt voor wat ophef. Daarin bedankt ze het coronavirus. Inmiddels heeft ze haar excuses aangeboden.

Doutzen Kroes filmpje

Het filmpje is een eerbetoon aan de stilte en de natuur, zo meent Doutzen. In de video klinkt het o.a. “De grootste misdaad in de wereldgeschiedenis. Dit systeem wordt geleid door satanisten.”

Doutzen meldt: “Een disclaimer voor je dit bekijkt, dit zou nep kunnen zijn. Ik weet het niet zeker, maar het is informatie waarvan ik denk dat je die zou moeten horen tijdens een experiment. En ik vraag me ook af waarom deze mensen zich zo zouden uitspreken, ze hebben alles te verliezen.”

Zwaar onder vuur

Ze krijgt grote kritiek van o.a. Sander Schimmelpenning “7 miljoen volgers, en dan geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje delen. Domme gans. Deze waanzin begint wijdverspreid te raken bij Nederlandse vrouwen, en niet eens alleen hele domme. Lezen geen krant, kijken geen nieuws en zien alleen geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje op Insta. Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten.”

Biedt excuses aan

Doutzen: “Ik heb mijn vorige post verwijderd” “Ik kreeg boze reacties van mensen die zeiden gekwetst te zijn. Het spijt me heel erg. Het is nooit mijn bedoeling geweest.”

Hieronder de beelden:

Bron: Twitter, Instagram, Shownieuws