Slecht nieuws voor Drake fans die kaarten hadden voor zijn show op 23 april: de show gaat niet door! De show vervalt door “een wijziging in Drake’s tourschema”, zo meldt MOJO.

De shows van 25 en 26 april gaan wel door maar worden verplaatst: naar 15 en 16 april! MOJO meldt niet te weten waarom Drake zijn twee concerten in april geannuleerd en verplaatst heeft.

MOJO reageert:

“Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Als je niet kan komen op de nieuwe datum dan kun je het geld terugkrijgen door het formulier in te vullen op de Ticketmaster website. Fans die kaarten hadden besteld voor 23 april ontvangen automatisch het aankoopbedrag plus servicekosten terug binnen 5 werkdagen en hebben toegang tot een presale om kaarten voor een van de andere concerten te bestellen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten van Drake.”

Het is niet de eerste keer dat Drake een concert in Nederland afzegt. In maart 2017 zou de rap/r&b superster een optreden geven in de Ziggo Dome, maar hij liet verstek gaan omdat hij ziek zou zijn. Hieronder de beelden van boze fans van Drake na de annulering in 2017: