Drake huurt compleet stadion af voor date met mysterieuze dame! (Beelden)

Drake is onlangs gespot op een wel heel bijzondere date. Zo werd de rapper betrapt door een journalist in helicopter, die over het Dodger Stadium vloog in Amerika. Daar maakte hij foto’s van Drizzy, tijdens een romantisch dinertje, in een leeg stadion. Maar wie zou die mysterieuze dame zijn?

Drake op date

Onlangs werd Drake gespot bij een basketbalwedstrijd, met Michael B. Jordan. Aan de zijlijn zat ook Johanna Edelburg, de moeder van jonge basketbal ster Amari Bailey. Sinds Johanna en Drake gezamenlijk gespot werden, doen er al geruchten de rondte dat de twee aan het daten zouden zijn.

Stadion

Nu de beelden van journalist Chris Cristi uit zijn gekomen, ziet het ernaar uit dat deze geruchten ook echt waar zijn. Op de foto’s zien we Drake en een dame die verdacht veel op Johanna lijkt, aan een grote witte tafel dineren. Een stukje verderop staat een ober, klaar om het stel te voorzien van al hun verlangens. Het is net een restaurant, maar dan in een stadion.

Bekijk de beelden hieronder

drake

Drake werd eerder ook al gezien bij de middelbare school van Amari Bailey. Hierna gingen er ook al geruchten dat de rapper dit bezoekje alleen bracht, zodat hij Amari’s moeder, Johanna, kon versieren.

Bekijk hieronder de video!

Bron: ABC7 Beeld: Twitter, Instagram