Facebook line: ”Life is like toiletpaper. You’re either taking shit from somebody or you’re on a roll. Here’s to being on a roll!” – Drake

We hebben het al eens eerder gezegd en we kunnen het blijven zeggen, Drake doet niets anders dan winnen. Zelfs als hij op de achtergrond is, weet hij nog op hele nonchalante wijze records te verbreken.

In 2017 kwam zijn album More Life uit. Een album dat voor veel albums hun minst favoriete album is. Ook was er in 2017 veel ophef over optredens die Drake afgezegd had. Toch komt hij er als winnaar bovenuit. Drake is namelijk de meest gestreamde artiest van 2017. Drake’s muziek leverde een record op van maar liefst 6 miljard streams.

Volgens Spotify was Ed Sheeran de meest gestreamde artiest, terwijl het volgens Apple Music toch echt Drake was. De cijfers zijn nu echter bij elkaar opgeteld en onze favoriete Canadees is de grote winnaar.

2017 was sowieso een goed jaar voor Drake. Kunnen jullie je nog herinneren hoeveel Billboard Awards hij heeft gewonnen? Bekijk hier zijn speech tijdens het winnen van zijn dertiende award.

”Life is like toiletpaper. You’re either taking shit from somebody, or you’re on a roll!”