Drake beschuldigd van stelen van NL-producer! Reageert geïrriteerd! (Beelden)

Veel producers dromen ervan een dm te krijgen van Drake, maar we betwijfelen of dit de dm is die Jordan Knows in gedachten had. Nadat hij grapte dat Drake zijn cover art had gekopieerd en de rapper hierbij tagde, kreeg hij een sarcastische dm terug van Drizzy.

”Heb je ooit van The Neptunes gehoord?”

Voor Drake’s nieuwe single met Brent Faiyaz, ‘Wasting Time’, is de huisstijl van The Neptunes gebruikt als cover art. Pharrell Williams gebruikt deze stijl al jaren. Drizzy en Brent hebben de huisstijl gebruikt omdat de nieuwe single geproduceerd is door The Neptunes. Jordan Knows heeft zich hier ook door laten inspireren voor zijn single ‘Wassup?’.

drake

Jordan Knows

In zijn volgende story geeft Jordan Knows aan te weten dat deze stijl van Pharrell Williams komt. Het lijkt er dus op dat hij een grapje maakte, toen hij Drake ervan beschuldigde zijn cover art te kopiëren.

Drake reageert

Dit weerhield de rapper/zanger er echter niet van te reageren. Hij reageerde dan ook lichtelijk geïrriteerd op het verhaal van Jordan Knows: ”Heb je ooit van The Neptunes gehoord?”. Jordan Knows deelde de dm desondanks, trots op zijn verhaal. Een dm van Drake is een dm van Drake!

Bekijk de beelden en de DM hieronder

drake

Beluister ‘Wasting Time’ van Drake en Brent Faiyaz

Bron: Instagram Beeld: Highsnobiety Jerritt Clark/Getty Images for Noir Blanc