Drake wint $25 miljoen met roulette, dit gebeurde daarna (video)

roulette

Drake wint $25 miljoen dollar, met de “hulp” van collega-rapper French Montana. Hij speelde roulette met het online casino “Stake”, waar hij een samenwerking mee heeft.

Drake en Stake

Afgelopen maandag (11 juli) hostte Drake voor de tweede keer een livestream op Twitch als onderdeel van zijn samenwerking met Stake. Hij begon de avond met $8,5 miljoen dollar in zijn account en speelde roulette. Na twee enorme winsten van $12,9 miljoen en $11,9 miljoen, stond de teller echter op $27,5 miljoen! Hij ook nog twee keer met hetzelfde nummer bij roulette! Hiermee verdrievoudigde hij zijn investering en leek de avond niet meer stuk te kunnen.

Speciale gast

“Weet je wat dat verdient?! AH HAAAN!”, schreeuwde hij, zoals zijn gast en vriend French Montana bekend is te roepen. “Ik heb een speciale gast bij me, neem plaats. Damen en heren, ik ben hier met mijn broeder, mijn evenbeeld, mijn lookalike Montega.”

Roulette

Het spel nam na de grootse winst echter een hele andere wending. Uiteindelijk bleef Drake over met een schamele $1879 in zijn account. Roulette is leuk voor iedereen, maar het blijft natuurlijk gokken.

Bekijk hieronder de beelden:

roulette
roulette

Bron: Youtube, Vibe