Duiker redt migranten baby uit zekere dood in Middellandse Zee! (Beelden)

duiker migranten baby

Een duiker is compleet viraal gegaan nadat hij een migranten baby heeft gered van de dood, in de Middellandse Zee. De baby is het kind van een van de duizenden migranten die zwemmend de Spaanse enclave Ceuta in Noord-Afrika probeerden te bereiken. Een moeder had haar baby op haar rug gebonden, maar tijdens het zwemmen raakte zij in de problemen. Gelukkig was duiker Juan Fransisco Valle in de buurt, om de baby te redden.

Duiker redt migranten baby

Het is onduidelijk hoe het met de moeder gaat, maar het gaat inmiddels gelukkig goed met de baby die gered werd door de duiker, genaamd. Valle, die voor een speciale eenheid voor de Spaanse Guardia Civil werkt, stelt dat hij nog nooit zoveel wanhopige mensen bij elkaar had gezien.

De beelden van zowel de migranten, als de duiker en de baby gaan viraal op het internet. In een paar dagen tijd is de foto van de duiker al duizenden keren gedeeld op social media. Bekijk hieronder enkele beelden.

Hoewel velen de duiker bedanken voor het redden van de migranten baby, uiten velen ook kritiek op de autoriteiten voor hoe de migranten behandeld worden. Zo zouden sommige migranten bijvoorbeeld terug de zee in zijn gedreven.

Bekijk hieronder hoe het eraan toe gaat aan de Noord-Afrikaanse kust…

Bron, beeld: De Telegraaf