Dusty vecht voor zijn leven “Komende dagen cruciaal” (Nieuwe Beelden)

Een nieuwe heftige update over het zware scooter ongeluk van EOTB ster Dusty. Hij vecht momenteel voor zijn leven in het ziekenhuis.

Dusty vecht voor zijn leven

“Dusty vecht op dit moment zwaargewond voor zijn leven in het ziekenhuis,” zo meldt Temptation Sonny Lorenzo aan Shownieuws. Sonny was samen met Dusty gisteren op het strandfeest.

Sonny: “Het was wel even pittig wakker worden, ik ben behoorlijk in shock. Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken.”

Hoofd wond

De reality ster blijkt een ernstige hoofd wond te hebben. Sonny: “Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.”

Dusty Cream

Dusty’s eigen pagina Dusty Cream meldt: “Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty..Dusty heeft gisteren een ongeluk gehad.”

“Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit. Hou je taai, onze tijger”

Hieronder nieuwe beelden van het ongeluk, strandfeest en meer:

Bron: Instagram, Shownieuws