Niet in Dubai, niet in Parijs en niet op de Maladiven, maar in het Zwitserse Genève vind je de duurste hotelkamer ter wereld. De Royal Penthouse Suite van het President Wilson Hotel in Genève is met 1.680 vierkante meter behalve de duurste, ook de grootse hotelkamer ter wereld.

Suite

Voor één nachtje in de Royal Penthouse Suite betaal je het astronomische bedrag van 70.000 euro! Eigenlijk is de omschrijving hotelkamer onjuist, de suite beslaat namelijk de hele achtste verdieping van het hotel en beschikt over 12 slaapkamers, een fitnessruimte en een eigen butler. Daarnaast staat er een bijna 100 jaar oude biljarttafel, een Steinway-piano, een eetzaalbadkamers mat jacuzzi’s waarvoor het Franse modehuis Hermès de hotelzeepjes en body lotion levert, de grootste Bang & Olufsen-flatscreen-tv ter wereld en een prachtig uitzicht over de Alpen en het meer van Genève.

Lees ook: Zo ziet het duurste hotel van Nederland er van binnen uit

Neem een kijkje binnen:

duurste hotelkamer ter wereldduurste hotelkamer ter wereldduurste hotelkamer ter wereldduurste hotelkamer ter wereldduurste hotelkamer ter wereldduurste hotelkamer ter wereldduurste hotelkamer ter wereld