Dwayne The Rock Johnson wijst Fast & Furious af! Haalt uit naar Vin Diesel

Acteur Dwayne Johnson aka WWE superster “The Rock” heeft definitief een einde gemaakt aan alle geruchten over een terugkeer in Fast & Furious series. Hij heeft een nieuwe rol afgewezen en heeft woorden voor Vin Diesel.

Dwayne The Rock Johnson wijst Fast & Furious af

Vin Diesel smeekte Johnson in november om terug te keren voor de twee laatste films en hun spanningen uit te praten. Johnson vond dat echter niet kunnen, zo blijkt nu uit een interview met CNN.

Diesel haalde zijn kinderen de dood van Paul Walker erbij en schreef toen: “Je weet dat mijn kinderen je aanspreken met Nonkel Dwayne. De tijd is gekomen, en ik heb Pablo (Paul Walker) belooft om hem niet teleur te stellen. Je moet van de partij zijn voor de tiende film, om er een sprankelende finale van te maken”

Haalt uit naar Vin Diesel

Johnson vindt dit manipulatie en onaanvaardbaar dat Diesel hem zo via Instagram manipuleerde. “Ik was toen heel voorzichtig met mijn woorden en ik zei ook dat ik voor altijd achter de cast en de franchise zal staan. Ik wil nog steeds dat de films succesvol blijven, maar de kans dat ik terugkeer bestaat gewoon niet”

“Ik was verrast door de post. Maar ik vond het niet fijn dat hij zijn kinderen en de dood van Paul Walker gebruikte om me te overtuigen. Hou hen erbuiten. Dit is het perfecte voorbeeld van hoe Vin Diesel mensen kan manipuleren.”

Hieronder in de video meer info over de ruzie:

Bron: CNN, Telegraaf, Youtube