Skip to main content

Een jong echtpaar is zaterdagavond zwaar mishandeld door een groep jongeren, nadat ze hen vroegen om wat minder luidruchtig te zijn. Beiden liepen flinke verwondingen op.

De man en vrouw spraken de groep aan omdat ze voor geluidsoverlast zorgden, terwijl hun kinderen probeerden te slapen. Hierop reageerde de groep, die bestond uit jongens van Turkse afkomt en Nederlandse meisjes agressief. Hierbij werden flinke klappen uitgedeeld en werd de man zelfs tegen zijn hoofd geschopt toen hij bewusteloos op de grond lag. Hierbij liep de man twee De man liep twee afgebroken tanden op en werd meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt terwijl hij bewusteloos op de grond lag. Bij de vrouw ging de schouder uit de kom. Ze liep ook een gekneusde duim op. De twee moesten in het ziekenhuis behandeld worden, maar van de daders ontbreekt elk spoor.

De man liep twee afgebroken tanden op, de vrouw had haar schouder uit de kom en een gekneusde duim. Beiden moesten in het ziekenhuis behandeld worden. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie hoopt dat omwonenden camerabeelden hebben gemaakt van het incident.

Het slachtoffer schrijft op Facebook: Groepje jongeren, bijna in je achtertuin. Ivm de kids op bed, vragen we ze rustiger aan te doen… vervolgens vraagt meisje om naar de wc te mogen, toegang verleent. Vervolgens begint een ander meisje met ziektes te schelden en gedraagt zich heel respectloos… na een kwetsende opmerking over mij, is Oliver Bomers voor me opgekomen… Dit tot gevolg, een flink portie klappen! Politie gebeld, en de ambulance, want doordat ik tussen beide sprong en het wilde sussen, ben ik onderuit getrapt en na getrapt. Gevolg, zie foto,’s. Gruwelijke pijn, een zwaar traumatische ervaring, Oliver bont en blauw… en vanmiddag keiharde aangifte doen!! 3/4 meiden (nl) en de rest jongens van Turkse afkomst…”

Leave a Reply