Eerste trailer van bloedstollende Nederlandse serie Lieve Mama!

Videoland heeft de eerste trailer gedropt van een zeer veelbelovende spannende Nederlandse serie! Het boek Lieve mama van Esther Verhoef wordt namelijk verfilmd!

Eerste Trailer Lieve Mama

Het spannende boek over een overval op een gezin is zeer gewaardeerd: het won de Gouden Strop 2016, werd het genomineerd voor de NS Publieksprijs 2015 en de Hebban Crimezone Award 2015 en stond het op de longlist van De Diamanten Kogel 2016. En op 15 oktober verschijnt de serie!

In de psychologische thriller zien we Helen (Rifka Lodeizen) en Ralf (Shahine El-Hamus). Ze raken ieder op hun eigen manier, betrokken bij een overval met dodelijke afloop.

Het verhaal:

“Je denkt dat je je grenzen kent, maar als je gezin in gevaar is, hoe ver ga je dan?
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar al snel blijkt dat de nachtmerrie voor Helen nog maar pas is begonnen…”

Bekijk de trailer hieronder:

Bron: Videoland