Efteling opent met Lagere Prijs! Veel attracties blijven dicht! Mensen gaan los

De Efteling gaat woensdag 19 mei eindelijk weer open, mits het OMT stap 2 van de versoepelingen door laat gaan. Het pretpark mag echter veel geliefde attracties niet openen.

Veel attracties blijven dicht

Het gaat om de binnen attracties zoals Droomvlucht, Fata Morgana, Symbolica, Carnaval Festival, Villa Volta en VogelRok. Buiten attracties als Python, de Pagode, Max & Moritz en het Sprookjesbos zijn gewoon open.

Lagere Prijs

De Efteling wil dit compenseren en daarom kosten tickets 38 euro. Een korting van 3 tot 5 euro, aangezien tickets 41 euro kosten en 43 euro in weekenden/feestdagen.

Een woordvoerder van het pretpark legt uit: “Dit laagste tarief geldt zolang de binnenattracties gesloten moeten blijven. Hopelijk is dat voor een heel korte periode van drie weken. We vinden wat ticket prijs betreft dat ook met het aangepaste aanbod een bezoek aan de Efteling nog altijd deze prijs waard is”

Mensen gaan los

De meningen over de prijzen zijn verdeeld, sommigen vinden dat het een stuk goedkoper moet: “38 euro is nog veel te duur als alle binnen attracties dicht moet blijven. Dit zijn nu net de attracties die hoog scoren zoals Symbolica en droomvlucht. 30 euro zou een betere prijs zijn geweest..”

Anderen nemen het voor lief: “Top dat de Efteling toch doet💖 en wie zeurt over die paar euro… ze hoeven het niet te doen he! Ze hebben ook 7 maanden niks kunnen verdienen op het park🤦🏼‍♀️

Hieronder hoe het eruit zal zien:

Bron: Efteling, Youtube, Looopings