Eljero Elia sloopt ruit van zijn eigen Lamborghini na vergeten sleutels: ”We don’t give a f..!”

Wat te doen als je de sleutels van je Lamborghini kwijtraakt? Je zou een sleutelmaker kunnen bellen of naar de garage. Je zou het echter ook zelf op kunnen lossen. Eljero Elia wist het antwoord: slopen die handel! Nadat hij zijn auto niet binnen kon omdat hij zijn sleutels verloren was, besloot de voetballer een van zijn ruiten in te slaan, zodat er iemand naar binnen kon klimmen.

Eljero Elia sloopt Lamborghini

In de video die viraal ging op social media, is te zien hoe Eljero Elia met een hamertje op het raam van zijn Lamborghini slaat. Ondertussen wordt hij aangemoedigd door vrienden die staan te filmen, evenals een politieagent die het spektakel voor geen goud wilde missen. Er worden kreten als ‘we don’t give a f*ck about Lambo’s geroepen. Uiteindelijk lukt het de heren het raampje in te slaan, waarna er een jas wordt neergelegd ter bescherming.

Als ze er zeker van zijn dat het veilig is, klimt iemand heel voorzichtig door het raampje. Eenmaal binnen doet hij de Lamborghini open, waarna Eljero Elia weer zijn eigen auto binnen kan. Het geheel vormt een hilarisch beeld op, waarbij je niet weg kan kijken tot het de mannen gelukt is.

Bekijk de grappige video hieronder!