Dit zijn de engste Horrorfilms ooit, volgens vrouw die er 1000+ keek!

beste horrorfilms

We kennen het allemaal wel: je wil lekker een avondje relaxen met wat Netflix, maar je hebt geen idee wat je moet kijken. Als je een liefhebber bent van horror, zal dit je zeker helpen. Er is namelijk een vrouw die wel meer dan 1000 films in het genre heeft bekeken. Door haar ervaring met het horror, heeft ze goed zicht op welke van die films nu écht de engste zijn. Dit zijn volgens haar de beste horrorfilms om te kijken.

Engste horror films ooit

TikTok gebruiker @madyplaysgames houdt van twee dingen: gamen en horrorfilms kijken. Ze maakt regelmatig TikTok filmpjes over de beste horrorfilms op Netflix. Naast haar Netflix tips, zijn er volgens Mady nog een aantal andere horrorfilms die je de stuipen op het lijf zullen jagen.

Zoals ‘Ringu’ bijvoorbeeld. De Japanse film uit 1998, die de inspiratie werd voor The Ring. Ook ‘The Orphanage’ kan volgens Mady niet ontbreken in het lijstje van beste horrorfilms. Volgens haar wordt ook de horrorfilm Hell House LCC onderschat, net zoals de bekende film ‘Blair Witch Project’.

Mady voegt ook klassiekers als ‘The Exorcist’ toe aan haar lijstje. Daarnaast adviseert ze kijkers ook de film ‘A tale of Two sisters’. Als we Mady mogen geloven, is deze film zo eng dat je continu een zwaar gevoel in je borst hebt. Dat is precies wat we mogen verwachten van een van de beste horrorfilms. Benieuwd naar meer?

Bekijk hier een Mady’s video’s!

Bron: TikTok Beeld: Youtube, Unsplash