EOTB-Lisa daagt Michella Kox uit voor gevecht, Michella reageert: ‘Geef me even, ik sloop je’

EOTB-Lisa is druk bezig met het zoeken naar een waardige tegenstander voor een gevecht bij Boxing Influencers. De Ex On The Beach ster dan ook Michella Kox uit te dagen, die een duidelijke boodschap voor Lisa heeft.

Boxing Influencers

EOTB-Lisa staat te springen om tijdens boxing influencers de ring in te stappen met een vrouwelijke influencer. Bij haar zoektocht komt ze wel tegen wat obstakels te staan. ‘Waarom durft geen één vrouwelijke influencer tegen mij de ring in’, deelt Lisa met haar volgers. Waarna zij hen de mogelijkheid geeft om aan te geven tegen wie zij haar het liefst zien vechten.

EOTB-Lisa daagt Michella uit

Een van de volgers van Lisa geeft aan dat ze de strijd aan moet stappen met Michella Kox. Lisa had een erg duidelijke mening op deze tip: “Nou Michella Kox al helemaal niet, die denkt dat ze nog 20 is. Maar grow up, want je bent al bijna oma”.

Michella Kox reageert

Michella Kox reageert uiteindelijk op de opmerking van Lisa. “Je hoeft niet te denken dat je mij kan uitdagen nu je hebt getraind. Geef mij een paar maanden en ik stomp je ogen net zo recht, scheelt je een sponsordeal”. Michella is duidelijk niet te spreken over de uitdaging van Lisa, maar of ze echt afziet van een gevecht tegen Lisa is nog de vraag.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen Instagram – michellakox en lisa_sace