EOTB Lynn laat indrukwekkende metamorfose uiterlijk zien: Onherkenbaar!

Lynn werd één van de populairste deelneemsters van Ex on the Beach (EOTB). Zij deelt nu een video waarin ze laat zien hoe ze er jaren geleden uitzag. En ze is onherkenbaar.

EOTB Lynn

Lynn heeft zo hard gewerkt aan haar fysiek/uiterlijk dat ze een ander persoon lijkt. Ze hoopt dan ook mensen te inspireren en heeft ze grote plannen:

Metamorfose uiterlijk

“Ik wil heel graag verder met social media en tv. Op het gebied van gezondheid en sport wil ik nog veel leren. Zo ga ik starten met een personal trainer-cursus. Verder heb ik zakelijk veel plannen, maar ik zeg altijd: deel je plannen nooit, maar je resultaten”

“Ik heb het honderd procent voor mezelf gedaan. Ik heb zo vaak commentaar gekregen, maar dat ging het ene oor in en het andere oor uit. Toen ik het zelf echt wilde, en de knop omzette, is het gelukt. Ik ben ook van mening dat je het voor jezelf moet doen. Anders werkt het niet en ga je je draai er niet in vinden.”

Hieronder beelden van vroeger en nu:

@lynnraymakersx

Voor meer informatie over hoe wie wat waar en alle andere dingen, DM via insta! @lynnraymakers #afvallen #weightloss #eotbdd

♬ sonido original – Edits Randoms

Bron: Tiktok, IG, LoveReality