Skip to main content

Afgelopen seizoen Ex On The Beach zagen we hoe Renan en Brody niet echt beste vrienden werden in de villa. Renan heeft blijkbaar nog een appeltje te schillen Brody.

Renan zegt dat hij Brody het liefst in elkaar zou willen slaan in de ring van Boxing Influencers. Renan vertelt zijn verhaal aan Shownieuws:

”Voor mij was het redelijk personal wat er in de villa gebeurde. Voor hem is het misschien al afgehandeld, maar als ik het terugkijk knaagt het wel. Het is gewoon niet leuk om te zien hoe hij tegen mij deed daar.”

”Ik kwam aan in de villa, alles leuk en aardig, iedereen gewoon rustig begroeten. Toen kwam ik bij Brody en hij begon meteen: ‘ik ben Brody, king of the villa.’ Hij had direct een grote mond, maar dan moet je wel begrijpen dat ik er alles aan doe om King of the Villa te worden en zijn kroon af te pakken. En dat is redelijk gelukt!”

”Er was een moment dat Mezdi in de villa kwam en een klein akkefietje tussen hem en Brody ontstond. Daar had Brody een klap gekregen, toen hij op de grond werd gegooid had hij veel last van zijn arm. Toen werden Brody en Mezdi apart gehouden, iedereen was met Mezdi aan het praten en ik ging juist bij Brody checken hoe het met hem was.”

”Door mijn basketbalcarrière destijds heb ik wel wat verstand van sportblessures, breuken en kneuzingen,” ”Ik checkte of hij naar het ziekenhuis moest en was bezorgd over hem. Toen was hij ineens mijn vriend en kon hij wel normaal doen, toen de camera’s niet draaiden. En toen draaiden de camera’s later wel weer en was ik ineens weer zijn grootste vijand. Hij is redelijk nep. Toen werd het personal, hij gooide mijn spullen naar buiten en dergelijke.”

”Ik hoor van veel mensen dat Brody zich heel anders heeft voorgedaan dan hij echt is. Ik durf te wedden dat bepaalde uitspraken van hem wel overdreven waren.” ”Ik heb geen idee hoe groot de lul van Brody is, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand van 1 meter 60 een piemel van 19 centimeter heeft hangen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar er is niemand in de villa die het zou kunnen bevestigen. Er is ook geen ex van hem aangespoeld, dat snap ik niet, althans, je moet daar wel exen voor hebben…”

EOTB Renan wil Brody Bad in elkaar slaan in de ring

”Ik ben er vrij zeker dat hij in de eerste ronde al ten onder gaat. Op tv was het niet de plaats om te vechten, maar als het in een ring gebeurt, kan het wel. Ik zou daar wel willen zien hoe hij nou echt is en laten zien dat hij met de foute persoon bezig is geweest.”

Brody heeft inmiddels wel Joey Bravo uitgedaagd, dus wie het wordt zullen we binnenkort horen van Melvin Manhoef. Hieronder hun akkefietje en Renan over Brody:


 

Leave a Reply