Alle vrijgezellen in Nederland opgelet! Er komt weer een datingshow aan waarvoor je dit keer niet helemaal naakt hoeft te zijn en gelukkig ook niet je ex tegenkomt. Als dit al te mooi klinkt om waar te zijn, zal het nog beter worden. de serie zal zich namelijk afspelen op een tropisch eiland.

Omdat we massaal opzoek zijn naar onze ware liefde, zijn er in ons landje vele series die ons daar een handje bij willen helpen. Ex On The Beach, First Dates, Are You The One of Adam zoekt Eva zijn hier voorbeelden van. Deze series zullen binnenkort plaats gaan maken voor een nieuwe serie die je kunt vergelijken met de Amerikaanse MTV- serie Are You The One. Het is de bedoeling dat je naar een tropische partybestemming afreist om daar met andere singles je ware liefde te vinden. Voor iedereen is er een match, de vraag is alleen: Wie hoort bij wie?

Als jij jouw match kunt vinden ga je niet alleen met de liefde van je leven naar huis, maar win je ook nog eens een groot geldbedrag. Win-win dus. Opnameperiode is nog niet duidelijk. Maar zal sowieso in 2018 plaatsvinden en je bent 2/3 weken aan tijd kwijt voor de opnames

Ben jij single, tussen de 18 en 28 jaar oud en ready om op zoek te gaan naar je ware liefde? Schrijf je dan hier in.

Bekijk hieronder de trailer van de gelijksoortige Amerikaanse datingserie Are You The One:


 

GEZOCHT: KNAPPE SINGLES VOOR NIEUW DATING/REALITY PROGRAMMA 🌴☀️💰💶💌** TAG je knapste vrijgezelle vrienden & vriendinnen…

Publicado por Blue Circle Casting em Domingo, 8 de Outubro de 2017